Nyheder

Sponsor for McLaren
 
 

Siden 2007 har Santander og McLaren Mercedes dannet et af de mest succesfulde partnerskaber i Formel 1, og har sammen sat nye standarder indenfor sport marketing.

Partnerskabet er blevet fornyet og fortsætter i 2014.  At støtte sporten er en del af vores moderselskab Banco Santanders engagement i samfundet, og det identificerer os med værdierne teamwork, innovation og lederskab.

 
Læs mere om sponsoratet her.
 
Læs mere om Santander og Corporate sponsorships her. 

 

 

Santander Consumer Bank lancerer Privatlån i Danmark
 

 

Pressemeddelelse: Hver sjette dansker overvejer et forbrugslån
 
Et nyt køkken, en rejse med familien eller lidt ekstra til hverdagens udgifter. Mere end hver sjette dansker overvejer at optage et forbrugslån, viser en ny analyse fra M3 Research. Nu går Santander, en af verdens største banker, ind på det danske marked for forbrugslån og tilbyder de danske forbrugere mulighed for at låne op til 350.000 kroner til en rente fra 5,95%.
 
Læs hele pressemeddelelsen her.
 
Se vores reklamefilm her.

 

 

 

Santander – a great place to work
I en stor prisuddeling er Santander i november 2013 udnævnt til Danmarks 13. bedste mellemstore arbejdsplads og den bedste finansieringsarbejdsplads!
 
Den flotte placering er opnået samtidig med, at Santander har gennemgået en rivende udvikling, hvor antallet af medarbejdere på blot 6 år er steget fra et par ansatte til over 90 ansatte. Det er dog på ingen måde tilfældigt, at Santander klarer sig så godt i undersøgelsen. Der har igennem hele virksomhedens fænomenale vækst i Danmark været et kontinuerligt fokus på at bibeholde og forbedre medarbejdernes stolthed, fællesskab og tillid til ledelse og kolleger.

Derfor er målsætningen også at forbedre placeringen allerede næste år igennem udvikling af både ledelse og medarbejdere samt implementering af initiativer, der gør Santander til et endnu bedre sted at arbejde.

Den overordnede målsætning er at blive Danmarks Bedste Arbejdsplads i hele målgruppen.
 
 
 

Bilforhandlere anbefaler Santander
 

 

 

Undersøgelse viser, at 96 % af bilforhandlerne vil anbefale deres kolleger at arbejde sammen med Santander.

Santander Consumer Bank er en af Danmarks største udbydere af bilfinansiering og -leasing. Én gang om året laver vi en tilfredshedsundersøgelse blandt et bredt udvalg af vores partnere i bilbranchen. Formålet er at høre deres oplevelse af samarbejdet, så vi kan forbedre vores produkter og styrke samarbejdet.

Knap 300 samarbejdspartnere har deltaget i årets undersøgelse, der viser, at hele 96 % af dem vil anbefale Santander til kolleger i branchen. Som begrundelse fremhæver de bl.a. vores service, koncept, produkter, uddannelsesprogram og indtjeningsmuligheder.

Vi er både glade for og stolte over, at vores samarbejdspartnere giver Santander så gode tilbagemeldinger. Faktisk mener vi, at alle bilforhandlere skal have en samarbejdspartner, de er glade for, og som for alvor sætter sig i kundens sted. Er du autoriseret bilforhandler, og er du interesseret i at høre mere om fordelene ved et samarbejde med Santander – så ring til os på 70 20 72 82, og du vil allerede have taget det første skridt mod dine nye muligheder.

 
 
SAFE Forsikring
 
 

Tryghed hvis uheldet er ude.
 
Med en SAFE tilknyttet din finansiering er du sikret, at dit lån bliver betalt, hvis du bliver ufrivilligt arbejdsløs eller midlertidigt uarbejdsdygtig pga. sygdom eller ulykke. 
 
Sådan fungerer vores SAFE sikring.
 
Hvis du bliver arbejdsløs eller uarbejdsdygtig, kan forsikringen overtage betalingen af dine månedlige låneydelser, inkl. renter. Derudover vil forsikringen indfri hele restgælden på dit lån i tilfælde af dødsfald.
 
SAFE dækker dig ved:
 
• uarbejdsdygtighed i mere end 30 dage
• arbejdsløshed i mere end 30 dage
• hospitalsindlæggelse i mere end 7 dage
 
Ved dødsfald betales hele restgælden på dit lån.
 
Der gælder særlige kvalifikationsperioder for udbetaling.
 
Ønsker du yderligere information om produktet kan du kontakte Santander Consumer Bank på tlf. 70 23 58 58 eller via e-mail på kundeservice@santanderconsumer.dk.
 
 
 
 
Verdens bedste bank

 
 

Ligesom i 2008 og 2009, blev Santander igen i 2012 kåret til verdens bedste bank. Santander blev udnævnt til årets bank primært pga. sin diversificerede strategi om at tilbyde produkter, som er tilpasset de lokale forhold. 
 
Santander bygger sin succes på soliditet, innovation og service-egenskaber, der gennemstrømmer alle dele af virksomheden - også Santander Consumer Bank i Danmark.
 
 
 
​​​​​​Hovedsponsor for Ferrari

 
 

Banco Santander indledte 1. januar 2010 et 5-årigt samarbejde med Ferrari's Formel 1-hold.  "Et nyt kapitel i Formel 1's historie". Således karakteriserede topledelsen for såvel Ferrari (Luca di Montezemolo) som Banco Santander (præsident Emilio Botin) det nye samarbejde med de 2 verdenskendte brands.
 
Aftalen, som er gældende i 5 år, betyder bl.a., at brandet Santander vil være synligt på Ferrari's Formel 1-biler såvel som kørerne, der er tilknyttet Ferrari-teamet.
 
Som Emilio Botin siger …………………. "Formula 1 has turned red-hot!
 
 

Santander Consumer Bank er Danmarks førende udbyder af bilfinansiering. Derudover tilbyder vi privatlån samt finansiering af motorcykler og campingvogne.

I samarbejde med forhandlere tilbyder vi låne- og leasingløsninger til de danske købere, og vores populære lån dækker en stor del af markedet.

Santanders vision er at være blandt de største aktører indenfor tilvalgte forretningsområder. Et mål, som er nået på bare 4 år indenfor bilfinan-siering og –leasing i samarbejde med samarbejdspartnere i den danske bilbranche.

Kundeservice - biler:
Hverdage 10.00 - 16.00​

Tlf. 70 21 90 11
Mail: kundeservice

 

Leasing - biler:
Hverdage 10.00 - 16.00​

Tlf. 70 21 90 11
Mail: leasing​

 

Kundeservice - motorcykler:
Hverdage 10.00 - 16.00​

Tlf. 70 21 90 11
Mail: motorcykel​

 

Kundeservice - campingvogne:
Hverdage 10.00 - 16.00​

Tlf. 70 21 90 11
Mail: camping​

 

Kundeservice - privatlån:
Hverdage 10.00 - 16.00​

Tlf. 70 21 31 31
Mail: privatlån

 

Kundeservice - opsparing:
Hverdage 10.00 - 16.00​
Tlf. 70 21 90 11
Mail: opsparing​